Over ons

The Home of Glamour

Royalty Beauty Lounge in Rotterdam Centrum is een Hoogwaardige schoonheidssalon.
Een gunstige locatie,op de Nieuwe Binnenweg  en met parkeerplaats vinden is geen probleem.

De binnenruimtes stralen elegantie uit en zijn zorgvuldig ingericht om drie onderscheidende gebieden te creëren; een voor de voeten, een andere voor nagelbehandelingen en de derde, een ruimte met privébehandelkamers waar klanten kunnen genieten van een weelderig scala aan massages en gezichtsbehandelingen, harsen en threading, wimperbehandelingen en permanente make up voor de Lippen en Hifu.

Een bezoek aan onze luxe beautysalon in Rotterdam biedt een rustige en ontspannende ervaring, waarbij ons aanbod aan behandelingen ons de ultieme bestemming maakt om uzelf te trakteren op een stukje gelukzaligheid.
Kies onze nagelsalon in Rotterdam voor alles, van dagelijkse glamour tot nagels en schoonheidsbehandelingen voor speciale gelegenheden en evenementen.

Bij aankomst of tussen behandelingen door kunnen klanten genieten van een comfortabele zit- en verfrissingsbar, waar warme en koude dranken en vers gebakken koekjes en brownies worden geserveerd.

Klanten die genieten van de privétherapiekamers kunnen ook genieten van gratis drankjes.

Reserveren wordt sterk aanbevolen om wachttijden te voorkomen.

Onze behandelingen

BESTE Schoonheidsbehandelingen voor Mani-Pedi-Gelish-Acrylic-Nail Art-Blowdry-Wimpers one-by-one-BodyScrub-Hifu-Gezichtsbehandeling-Laser-Eyelashes-Massages

Manicure

    

Pedicure

    

Gezichtsbehandeling

    

Massage

    

Wimpers one by one

    

Laser behandeling

    

Perm. make-up lippen

    

Nagel extentions

    

Body scrub

    

Hifu behandeling