Hammam Arrangementen

Nieuw!

Hammam Massage

Een Hammam massage is een ontspannende en revitaliserende massagebehandeling die zijn oorsprong vindt in de traditionele badhuizen van het Midden-Oosten. Tijdens een Hammam massage wordt gebruik gemaakt van warm water, stoom en speciale oliën om het lichaam te reinigen, te ontspannen en te revitaliseren.

De massage begint meestal met het verwarmen van het lichaam door middel van stoom, waardoor de spieren ontspannen en de poriën worden geopend. Vervolgens wordt er gebruik gemaakt van een speciale scrubhandschoen om dode huidcellen te verwijderen en de huid te exfoliëren. Dit zorgt voor een zachte en gladde huid.

Na de exfoliatie volgt een ontspannende massage met warme oliën. De masseur gebruikt verschillende massagetechnieken om de spieren te ontspannen en spanning in het lichaam te verminderen. De massage kan zich richten op specifieke gebieden van het lichaam, zoals de rug, nek, schouders en benen, of het kan een algehele lichaamsmassage zijn.

Tijdens de Hammam massage wordt er ook veel aandacht besteed aan het reinigen en verzorgen van de huid. Na de massage kan er een verzorgende bodylotion of hydraterende olie worden aangebracht om de huid te voeden en te hydrateren.

Een Hammam massage is niet alleen een fysieke behandeling, maar ook een ervaring voor de zintuigen. Het warme water, de stoom en de aromatische oliën zorgen voor een gevoel van ontspanning en welzijn. Het is een geweldige manier om te ontsnappen aan de dagelijkse stress en spanning en volledig tot rust te komen.

Basismassage:

lichaamsmasker + gezichtsmasker

 € 17,50

Luxe Hammam massage:

basis + scrubbehandeling en massage en Turkse zeepzakbehandeling.

€ 57.50 excl. washandje

Royal treatment:

basic en luxe + moddermasker of   chocolademasker

  € 67.50

Onze behandelingen

BESTE Schoonheidsbehandelingen voor Mani-Pedi-Gelish-Acrylic-Nail Art-Blowdry-Wimpers one-by-one-BodyScrub-Hifu-Gezichtsbehandeling-Laser-Eyelashes-Massages

Manicure

    

Pedicure

    

Gezichtsbehandeling

    

Massage

    

Wimpers one by one

    

Laser behandeling

    

Perm. make-up lippen

    

Nagel extentions

    

Body scrub

    

Hifu behandeling